mandag 13. desember 2010

Lucia!

Så var vi kommet til 13 desember og Lucia dagen. Meg, Marcus, Denzel og mamma var i bhg til Naomi på Lucia fest. De er så herlige de små når de står og synger og har fremføring. Helt fantastisk! Inne i hallen hvor de hadde festen, var alle lys slått av og kameraet på mobilen min funket ikke så godt da, men her er ett bilde av de ihvertfall: Og her er ett av Prinsessen vår, og hvis du tror at jeg har tegnet henne i ansiktet så tar du feil, vi tror nemlig hun har fått vannkopper... Er ikke helt sikker, men foreløpig er det det vi tenker at det er. De ser ikke helt ut sånn som Marcus sine gjorde, men hva kan det ellers være? Allmenntilstanden er helt super og hun har ingen andre sykdomstegn, så vi får se hva som skjer i dagene fremover...Mye å se på for en liten gutt på sitt første ordentlige bhg besøk. Tror han hygga seg, han fikk til og med smake på litt kakemann smuler, og nei, ikke av storesøsteren som riktignok er glad i å dele og putte ting i munnen hans, men av mormoren!De to andre skjønne barna mine, koser seg med lussekatter og kakemenn. Marcus syntes det var veldig kjekt å treffe igjen bhg kompisene sine. Jeg så at han klemte en av kameratene sine fra i fjor, og sa at han hadde savnet han. Herlige barn!Så var det kveldskos for to småttiser, mens storebroren var på vift i gaten. Naomi og Denzel koser seg med hver sin bok på lekematten!

Og da var det alt for i dag, er det noen som har innspill til de prikkene til Naomi tar vi med glede imot de, men foreløpig går vi som sagt utifra at det er vannkopper. Så om det er noen som vil at deres barn skal få de og bli ferdig med de, så er det bare til å komme og kose og leke med oss!!

3 kommentarer:

  1. Du får vente et par dager og se om de vesker seg til. Alterantivt kan det være brannkopper??? så lenge almennetilstanden er bra, er det all good :-))))) kos å lese bloggen din!!! Du har herlige barn :-)))))

    SvarSlett
  2. PS! Tror du må vekke Naomi!! det er jo UNITED kamp no!!!!!!!!!

    SvarSlett
  3. Hi, hi. Vi leste litt i United bladet før hun la seg i kveld, godt fornøyd med det hun! Ja, må følge med prikkene i dagene fremover, og se hva som skjer. Koselig at du liker bloggen min, er jo blitt litt inspirert av deg, da vet du :-)

    SvarSlett