mandag 14. mars 2011

Turen...

3 mars stod vi som nevnt tidligere grytidlig opp, avgårdekåre til flyplassen for å komme oss til Liverpool! Først fly til Amsterdam, så fly til Manchester, så Taxi fra Manchester til Liverpool. Grunnen til turen var å feire en 40 årsdag! Det var skikkelig guttetur med full fart fra torsdag til søndag. Mandag var hviledag og returdag...
Jeg var dessverre ikke god på å ta bilder. Tok ett par med mobilen første kvelden, men dårlig med de andre dagene. Og det var vel kanskje like greit!
Torsdag kveld var vi på en japansk restaurant, Tappaniyakiettellerannet, og det var en opplevelse i seg selv. God og spennende mat, gøye kokker/servitører og høyt volum. Just the way I like it! Vi bestilte 7 retters med masse forskjellig; suppe, fisk, scampi, nudler, biff og det var good, good, good! Og MASSE god vin!


Bursdagsgutten


Etter middagen dro vi til et utested "Cavern Club", Det var visstnok her The Beatles ble oppdaget i sin tid, tror jeg... Det var ihvertfall et Beatles tribute band der

Fantastisk "pose" fra ett av bandmedlemmene!
De andre dagene var vi blant annet på pub til pub runde, feiret bursdagsgutten med middag på Radisson blu hotellet, etterfulgt med en tur til en fantastisk nattklubb. Fotballkamp som vi ikke trenger å snakke så høyt om, bittelitt shopping, og mat! De neste to bildene er av mat; Det første er nattmaten til meg og Kenneth fredagskvelden. Kenneth fant ikke stort fat, jeg fant stort fat og ville ha ALT de hadde i buffeten!

Og her en herlig pizza fra Pizza Hut. Bare sjekk den skorpen! Små ostehorn. Yummi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar