søndag 21. juni 2015

Bursdagshelg og St.Hans feiring

Vi har hatt en ganske innholdsrik helg kan man si. Denzel fylte 5 år i går! Han inviterte barna på avdelingen i bhg på frokostbursdag fra 10:00-12:00. Da serverte vi lapper med Nugatti og Popcorn, før det ble servert sjokoladekake! Luksusfrokost for 5 åringer det.

Bursdagsbarnet med sitt fineste smil, hihi...

Her for et par uker siden var jeg innom IKEA, og der så jeg disse gøye bursdagspakkene, som inneholdt popcornbeger, godteposer, pynten som henger i taket, pynten som står på bordet, fat, servietter, ja egentlig alt man trenger til en barnebursdag. Jeg synes det ble så barnslig fint, og ungene synes det var stor stas med popcornbegerne spesielt, hadde skrevet navn på dem også, så de fungerte som bordkort, og alle tok sine med seg hjem. 

Hvorfor gjøre det vanskelig når man kan gjøre det enkelt? En stykk sliten mor etter endt besøk
Etter dette besøket skulle Denzel i et besøk til en venn, som da varte fra 12:00 til 14:00.

Klokken 15:00 var det igjen av gårde, men denne gangen hele familien, bortsett fra Naomi som er i Oslo, og bare ned til naboen. De har invitert til St. Hans feiring. Fiskekonkurranse og grilling og annet gøy.

1 time med fisking fra båt

Fangsten!

Premie til største og minste fisk. Ekstra kjekt at bursdagsgutten fikk den minste fisken!

Storebror og lillebror koser med premiefisken

Premien

To av de fineste jeg vet
Vi hadde en helt herlig sommerdag, den første i år faktisk. Endelig! Hyggelig selskap med familie og venner, god mat, båtliv og deilig sommervær. Bursdagsgutten gikk og la seg på kvelden sliten etter en lang dag.

I dag kom Sophi og Naomi hjem fra Oslo, akkurat i tide for Naomi sin fotballkamp. De var knallgode, som vanlig, hehe, det ble tilslutt 5-2, og Naomi scorte to av målene. *stoltmamma*

Etter kampen hadde vi familiebesøk for Denzel, og det var så deilig å kunne nyte kake, boller og brus på terrassen i varmen fra solen. Håper virkelig at dette godværet har kommet for å bli en stund!

Dagen avsluttes med Star Wars med gutta (Kenneth og Marcus), haha, perfect sunday.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar